top of page

Profile

Join date: Dec 14, 2022

About

Als de afvoer van uw dubbele wasbak keuken verstopt is en de afvoer niet echt werkt, kan iemand zich afvragen hoe hij deze moet legen. Er zijn meestal veel dingen die een persoon kan proberen om de afvoer te ontstoppen, inclusief het schoonmaken met een gegoten handdoek of een nieuwe stofzuigerslang. Als u de stofzuiger op een hoge stand gebruikt, kunt u eventuele vastzittende voorwerpen verwijderen. Een ander handig hulpmiddel is een sanitaire slang. Deze bijen zijn flexibel en kunnen aan de hoek van de leidingen blijven plakken zonder ze allemaal te beschadigen. Voordat u 1 gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de p-trap onder de gootsteen kunt loskoppelen.


Laat het water lopen


Probeer vervolgens om te draaien voor de verwijdering. Als dat niet aangaat, kan het oververhit raken. Het resetten van de reset-swap van de verwijdering zou de verstopping naar boven moeten doorbreken en hem weer laten werken. Dit zou eventuele afvoerproblemen moeten oplossen. Als een persoon nog steeds niet over de afvoer beschikt om te werken, probeer dan kokend water rechtstreeks in de afvoer te gieten. Laat het water een paar minuten afkoelen voordat u het hete, normale water weer laat stromen om er zeker van te zijn dat het de afvoer leegmaakt.


Maak een verstopte gootsteen leeg


Een andere manier om een verstopte gootsteenafvoer netjes en schoon te maken, is door de vuilophaal los te koppelen. Om dit specifiek te doen, zoekt u de zeshoek aan de buitenkant van het huis met de verwijdering en steekt u de inbussleutel in het typische zeshoekige gat. Verplaats het inbussleutelgereedschap vier of vijf keer met de klok mee en tegen de klok in om de messen volledig vrij te maken. Wanneer het water er echter uit pompt, kunt u een tang of tang gebruiken om eventuele stukjes van de verstopping te verwijderen.


Als deze methode niet werkt, kunt u proberen de afvoerslang te gebruiken. Een persoon zal de p-trap moeten elimineren door simpelweg een gevestigde schroef in zijn hoofd los te draaien en vervolgens een lengte van 6 tot 10 inch eruit te trekken. Draai de specifieke afvoerslang door de afvoerbuis. De slang kan mogelijk tegen een obstakel aanlopen. De gadget kan samentrekken om een hoek. Dit kan een signaal zijn van een naderende verstopping.


Als de afvoerslang echt niet werkt, kun je een soort geïmproviseerde loodgietersvis proberen. Ontspan eerst de specifieke P-trap door gebruik te maken van een punttang. Gebruik dan de kabelkleerhanger als hulpmiddel. De lijn kleerhanger is absoluut flexibel genoeg om in de uitputtende opening te passen. Vervolgens kan een persoon heet water gebruiken om de specifieke afvoer door te spoelen en meestal zal de verwijdering altijd weer werken. Als al het andere niet lukt, kun je een zelfgemaakt leer proberen om de afvoer schoon te maken.

lavelkinsvg

More actions
bottom of page