top of page

Profile

Join date: Aug 28, 2022

About

In het geval dat u een verstopte afvoerleiding van de gootsteen bent tegengekomen, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u deze kunt verwijderen. Een eenvoudige methode om een ​​verstopping te verwijderen is het gebruik van een draadafvoerslang. De kabel wordt in de afvoer gevoerd en naar voren gezwenkt. Hoe verder de draad voortbeweegt, hoe meer hij de klomp er doorheen duwt. Zorg er echter voor dat u de kabel niet te ver duwt, omdat dit de verstopping dieper in de leiding kan duwen.


Gebruik zuiveringszout en azijn


De eerste methode is om zuiveringszout en azijn te gebruiken. De combinatie is in sommige gevallen effectief bij het opruimen van verstoppingen, maar is mogelijk niet effectief bij het opruimen van een volledig verstopte afvoerleiding. Een mengsel van zuiveringszout en azijn kan ook worden gebruikt. Giet twee kopjes van de oplossing in de afvoer en laat het 20-30 minuten staan. Gebruik een stop om te voorkomen dat het mengsel weer omhoog komt.


Verwijder de p-trap


Om een ​​afvoerpijp van een keukengootsteen vrij te maken, moet u eerst de p-trap verwijderen, dit is de gebogen pijp onder de gootsteen. Deze pijp is ontworpen om vuil op te vangen, zodat het niet in het leidingsysteem van uw huis terechtkomt. Om de p-trap te verwijderen, gebruikt u een tang of een sleutel om deze eruit te trekken. Laat vervolgens heet water door de afvoer lopen om te testen of de verstopping is verholpen.


Je moet de juiste tools gebruiken


Een vuilophaaldienst kan de afvoer verstoppen wanneer deze vol zit met voedsel en vet. Om de gootsteen te ontstoppen, moet u eerst de stroom van de gootsteen uitschakelen. Neem vervolgens een zaklamp en onderzoek zorgvuldig de afvoer. Als de verstopping klein is, kunt u het kokende water door de afvoer gieten, maar wees voorzichtig. Om morsen te voorkomen, giet het water langzaam. Zorg ervoor dat u het juiste gereedschap voor de klus gebruikt.


Zuiveringszout en azijn gemengd in heet water is een andere effectieve manier om een ​​verstopte gouden spoelbak afvoerleiding te verwijderen. Het mengsel van zuiveringszout en azijn lost afzettingen op en verdrijft geuren. Een oplossing van azijn en zuiveringszout helpt ook om de verstopping te verwijderen, en het kan ook hardnekkige voedselresten afbreken. U kunt zelfs een trechter gebruiken om het zuiveringszout in de afvoerleiding te leiden.


Een waterkoker nodig


Om een ​​plunjer te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u voldoende water bij de hand hebt. Een theeketel is het perfecte hulpmiddel, omdat je het water direct in de afvoer giet. Wees voorzichtig wanneer u dit doet, omdat het PVC-leidingen kan beschadigen en hardnekkige verstoppingen niet kunnen oplossen. Als dit niet werkt, moet u een chemische oplossing proberen. Dit kan kostbaar en gevaarlijk zijn.

staceyvanbebber873

More actions
bottom of page